اقدام با برنامه ریزی صحیح
اقدام با برنامه ریزی صحیح
اگر روزی خواستیم کاری را شروع کنیم بهتر است تمام جوانب را بسنجیم و بعد اقدام کنیم . اگر ما بدون برنامه و کار حساب شده بخواهیم دست به کاری بزنیم ، بهتر است از آن کار صرف نظر کنیم تا اقدام ؛ چون هر کاری بدون برنامه ریزی آخرش به بن بست می رسد و همانطور که قبلا گفتم اکثر کارها نیمه تمام رها می شوند یا به نتیجه نمی رسند . پس بهتر است شروع نکنیم و اگر شروع کردیم تا انتهای کار پیش برویم و به نتیجه ی مطلوب برسیم .
بطور مثال باید قبل از هر کاری گروه کاووش را مد نظر قرار داد ، آیا این گروه همه با هم همفکر و هم عقیده هستند ؟ آیا در مواقع لزوم پشت هم را دارند ؟ آیا با دل و جان میخواهند کار کنند تا به مقصود برسند ؟ آیا همه هزینه های لازم را تقبل می کنند و به خطرات کار واقفند تا در صورت بروز مشکل جا نزنند ؟
این تازه شناخت گروه بود ، بعد باید زمان شروع کار بصورت دقیق سنجیده شود . ساعات تردد در منطقه ، ساعت شروع و پایان کار ، زمان رفت و برگشت مسیر تردد . ایستگاه یا پایگاه منطقه کجا باید باشد . در چه شرایط جوی کار باید انجام شود . وسایل لازم و مورد نیاز باید تهیه و فراهم گردد . ابزار کار باید کافی و مطمئن باشد . انتخاب وسیله نقلیه مناسب برای آن منطقه و اقلیم مورد نظر از اولویت خاصی برخوردار است .
اگر ما تمام این موارد با جزئیات آن رعایت نمودیم یعنی از یک برنامه صحیح پیروی کردیم .