ویرانه های زرین باستان

نگرشی تازه به ویرانه های مانده از باستان و تب گنجیابی

ویرانه های زرین باستان

نگرشی تازه به ویرانه های مانده از باستان و تب گنجیابی

مشخصات بلاگ
ویرانه های زرین باستان

هر آثار قدیمی که سر راهمان قرار گرفت نباید گمان کنیم که در سینه ی خود دفینه یا گنجنه ای نهفته دارد . نباید بدون شناخت ویا اطلاع از سرگذشت آن مکان دست به تخریب ویا حفاری آن زد. ما در برابر فرزندانمان و آیندگان این سرزمین و ثروت آن مسئولیم.
جهت تماس : 09399696556

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

برج های دیدبانی

جمعه, ۲۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵ ب.ظ

برج های دیدبانی

 

برج های دیدبانی بناهایی هستند که اکثراً بر نوک تپه های کله قندی و کوههای پایه ساخته می شدند . شکل ظاهری آنها مانند یک برج کوتاه و گرد است که معمولاً بام آنها دورچین داشته تا دیدبانها از آنجا تمام منطقه را رصد کنند . برجها را باید در دید همدیگر می ساختند تا اگر اولین برجی که دشمن را رویت کرد بوسیله ی دود و آتش به برج بعدی خبر دهد و بعدی هم همچنین تا خبر ورود دشمن به منطقه را مقامات خودی بفهمند این روش خیلی ساده و در عین حال سریع بوده است ؛ اکثراً دیده شده که در دو طرف تنگه هایی که گذرگاه کاروانیان و لشگریان از آنجا بوده هم برج می ساختند تا از امنیت دو طرف تنگه با خبر باشند . برجها معماری بخصوصی نداشتند و معمولاً یک اطاق گرد و بالای آن یک بام دورچین شده قرار داشت . طبق آخرین اطلاعات تا حالا هیچ یافته ای در این برج ها دیده نشده است .

 

 

  • مهندس زادمهر

برج های دیدبانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی