ویرانه های زرین باستان

نگرشی تازه به ویرانه های مانده از باستان و تب گنجیابی

ویرانه های زرین باستان

نگرشی تازه به ویرانه های مانده از باستان و تب گنجیابی

مشخصات بلاگ
ویرانه های زرین باستان

هر آثار قدیمی که سر راهمان قرار گرفت نباید گمان کنیم که در سینه ی خود دفینه یا گنجنه ای نهفته دارد . نباید بدون شناخت ویا اطلاع از سرگذشت آن مکان دست به تخریب ویا حفاری آن زد. ما در برابر فرزندانمان و آیندگان این سرزمین و ثروت آن مسئولیم.
جهت تماس : 09399696556

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

اطلاع از سرنوشت آثار مورد نظر

دوشنبه, ۲۴ شهریور ۱۳۹۹، ۰۶:۰۸ ب.ظ

اطلاع از سرنوشت آثار مورد نظر

یکی از راهکارهایی که ما می توانیم بکار ببریم تا از احتمال وجود دفینه در یک مکان تاریخی آگاه باشیم اطلاع از سرگذشت آن مکان است . باید در مورد آن مکان مطالعه کرد و یا اطلاعاتی جمع آوری نمود بطور مثال باید بدانیم که آن مکان چی بوده است ، آیا دارای ارزش کاووش دارد یا نه ؟ مثلا اگر یک بنای دیده بانی باشد ، فاقد ارزش است و هیچگونه دفینه یا گنجی ندارد . اگر یک قلعه متروکه باشد نیز نمی تواند دارای اشیاء با ارزش باشد چون قلعه ها بر اثر قحطی و بی آبی یا ابتلا به بیماریهای مسری و خطرناک ، تخلیه و متروک می شوند و طبیعی در آن هیچ یافته ای باقی نخواهد بود و کاووش در آن وقت هدر دادن است . اما اگر یک کاخی باشد که دچار بلایای طبیعی شده باشد مانند سیل و زلزله ، بطور حتم در آن اشیائی پیدا خواهد شد .

اگر در حفاریهای اولیه به خاکستر و هیزم سوخته رسیدیم باید یقین کنیم که آن مکان گرفتار حمله دشمنان و آتش سوزی بوده و تخریب شده است ؛ همین مسأله دال بر وجود اشیاء زیر خاکی می باشد . ما باید از تمام شواهد و مستندات استفاده کنیم تا دچار اشتباه و هدر دادن وقت گرانبها و هزینه نشویم .

  • مهندس زادمهر

اطلاع از سرنوشت آثار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی